Bűnügy

2022.07.27. 09:08

Hamis jogosítvánnyal bukott le Nyíregyházán a 26 éves férfi

Az elmúlt 24 órában történt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő szabolcsbákai lakost 2022. július 26-án Gyulaházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 67 éves járművezető a gépjárművet ittas állapotban vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő nyírparasznyai lakost 2022. július 26-án éjszaka Nyíregyházán. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető által átadott vezetői engedély hamis, valamint, hogy a 26 éves férfi a gépjármű vezetéséhez érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában