Szabolcs-Szatmár-Bereg

2022.09.17. 09:56

A nyírkátaiak és a nyíregyháziak is köszönettel tartoznak a rendőröknek

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2022. szeptember 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Illusztráció: MW-archív

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai Nyírkátán intézkedtek egy 30 éves helyi lakossal szemben 2022. szeptember 16-án este. A férfi közterületen veszekedett és kiabált az egyik ismerősével amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott. A rendőrök a 30 éves férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá Nyíregyházán egy személygépkocsival közlekedő kótaji lakost 2022. szeptember 16-án. A járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, megállapították, hogy a 46 éves férfi a gépjárművet ittas állapotban, és a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.  

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában