Baleset

2022.10.26. 11:27

Szalagkorlátnak csapódott Csarodánál - Katonák siettek a segítségére

Bázisukra tartottak az egyenruhások, amikor nagy sebességgel megelőzte őket egy másik autó.

Forrás: MH 5. Bocskai István Lövészdandár

Közúti balesetnél nyújtottak segítséget a Keleti Pajzs 2022 elnevezésű feladatban szolgálatot teljesítő katonák a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csaroda község közelében.

Szolgálati feladatellátásuk végeztével sötétedés után tartottak bázisukra az MH 5. Bocskai István Lövészdandár 39. lövészzászlóaljának katonái, amikor járművüket nagy sebességgel megelőzte egy másik autó. Nem sokkal azután, hogy elhaladt mellettük, hirtelen eltűnt a látóhatáruk elől. Makó Krisztián őrmester, Tóth Ernő őrmester, Incze Attila tizedes és Vidra Mátyás őrvezető észrevették, hogy a menetirány szerinti ellentétes oldal szalagkorlátjának csapódott a gépjármű. A katonák forgalomszabályozással biztosították a helyszínt, és azonnal a korlátnak sodródott autóhoz siettek. Megállapították, hogy személyi sérülés nem történt. Ezután értesítették az illetékes szervet. A rendőrök kiérkezéséig a katonák biztosították a helyszínt.

Forrás: MH 5. Bocskai István Lövészdandár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában