Szörnyű

2023.04.14. 08:19

Horror! Olyan erővel vágta bele a kést, hogy még a bordáját is eltörte!

Mindenszentek napján szúrta hátba szomszédját az a többszörösen büntetett előéletű férfi, aki legutóbbi 7 éves börtönbüntetéséből 2021 februárjában szabadult.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A vádirat szerint a 32 éves nyírbátori férfi 2022. november 1-jén este az utcán szóváltásba keveredett szomszédjával, aki szóvá tette neki, hogy a kutyája nagyon hangosan ugat, és ez őt zavarja.
A vádlott ekkor elővett egy kést, amellyel a sértett orrát mélyen megvágta. Ettől a férfi térdre rogyott, a vádlott pedig a késsel a sértett hátát olyan erővel szúrta meg, hogy a sértett bordája is eltört. Ezt követően a késelő elmenekült, a sérült férfi pedig a közelben lakó testvérétől kért segítséget. A támadót a nyomozók másnap a testvérénél elfogták, és őrizetbe vették.
A sértett a hátán, szúrt sérülést és a borda törését szenvedett, mely miatt mellkasi levegő- és vér gyűlem alakult ki nála, amely életveszélyes állapotot eredményezett, orvosi segítség nélkül akár meg is halhatott volna.
Az azóta is letartóztatásban lévő vádlottal szemben a főügyészség 7 év fegyházbüntetés és 7 év közügyek gyakorlásától eltiltást indítványoz, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz, és lemond a tárgyalásról.
- Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában