Tiszatelek

2023.06.06. 18:02

Megmutatják a diákok, mi mindent is tudnak

Minden gyermek tehetséges valamiben, csak kellenek olyan pedagógusok, akik felismerik és segítik kibontakoztatni a különböző képességeket.  Ugyanakkor kellenek olyan alkalmak is, amelyeken a fiatalok bemutathatják a tehetségüket.

Az egyik ilyen lehetőség a Ki mit tud? elnevezésű vetélkedő, amelynek már nagy hagyománya van a Tiszateleki Hunyadi Mátyás Általános Iskolában. Az idén újra megrendezik a diákok és a szülők körében is igen népszerű nemes versengést. 
Sokoldalúak a fiatalok 
A vetélkedőnek június 8-án, csütörtökön 13 órától az oktatási intézmény tornaterme ad otthont. Az iskola tanulói a sokoldalúságukat is megmutatják, hiszen különböző kategóriákban – tánc, szavalat, ének, hangszeres zene – versenyeznek majd. 
Az oktatási intézmény sok érdeklődőre számít, hiszen ilyenkor még a büszke nagyszülők is megnézik az unokájukat, ezért az iskolai rendezvény ideje alatt büfé is üzemel.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában