Helyi kék hírek

2023.07.26. 09:00

Életmentés Nyíregyházán

Szon.hu

Életmentés Nyíregyházán

Forrás: Forrás: Országos Mentőszolgálat facebook oldala

Egy nyíregyházi műhelyben dolgozott az a 60 év körüli férfi, aki minden előzmény nélkül, hirtelen összeesett tegnap délelőtt. Munkatársai azonnal a férfi segítségére siettek, majd miután nem tudták felébreszteni, értesítették a mentőket. Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben légzésvizsgálatra instruálta a bejelentőket. A beteg ekkor már nem lélegzett, így a bátor kollegák a telefonos utasítások szerint rögtön megkezdték az újraélesztést és egymást váltva küzdöttek a férfi életéért. Perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az ellátást, amit az aggódó munkatársak reménykedve figyeltek. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!🚑❤️🇭🇺

„Gratulálok 🙂 a mentésben részvevőknek a mentősök a betegnek mielőbb jobbulást ès további jó egészséget” 

„Gratulálok az életmentésben résztvevőknek! A betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok” - ilyen és ehhez hasonló pozitív hozzászólásokat lehet olvasni az Országos Mentőszolgálat hivatalos facebook oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában