Nyírbogát

2023.07.02. 13:14

Fel akarta robbantani barátnőjét a nyírbogáti férfi (videó)

Egy hajszálon múlt Zsuzsanna élete, akit nőnapon akart felrobbantani József - írja a Ripost.

A nyírbogáti férfi nem bírta elviselni a szakítást, ezért kétszer is megpróbált végezni egykori kedvesével.

Majdnem tragikus vége lett egy szakításnak Nyírbogáton. Egy helyi házban történt kis híján a halálos gázmérgezés. József és Zsuzsanna kapcsolata 2021 decemberében romlott meg, mivel a férfi sokat ivott.

Az egyik nap, amíg a nő a munkahelyén volt, a férfi elment Zsuzsanna házához benyomta az ablakot, majd kilyukasztotta a tűzhelynél lévő gázcsövet. A nő azonban, amikor hazaért azonnal megérezte a gázszagot és nem történt baj. Másnap, éppen nőnapon József ismét megpróbálta felrobbantani korábbi párját.

A már megrongált ablakon keresztül megint belopózott a házba, kinyitotta a Zsuzsanna által elzárt gázcsapot, annak érdekében, hogy ily módon törjön korábbi szerelme életére. Csakhogy aznap kollégájával tért haza Zsuzsanna, hogy megjavítsa a gázcsövet, és ismét megérezte a veszélyt. Csakhogy ekkor már hívta a rendőrséget is. Ugyanis, ha berobbant volna a gáz, tragédia is történhetett volna.

– Nem ismerem el, ennyit tudok mondani – jelentette ki a bíróságon József. Ha a férfi elismeri a bűnösségét a következő tárgyaláson nyolc év börtönbüntetésre számíthat, de ha tovább tagad, húsz évre is elítélhetik. 

Forrás: Ripost, Tények

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában