Nyíregyháza

2023.07.26. 15:09

Súlyosan megégtek a nyíregyházi lakástűzben!

A mai nyíregyházi lakástűz sérültjeiről az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és Pr-vezetője, Győrfi Pál tájékoztatta portálunkat.

Szon.hu

Fotó: Bordás Béla

Azt írta, hogy a helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak. Megtudtuk: egy középkorú nőt és egy középkorú férfit az ellátásukat követően súlyos égési sérülésekkel, légi úton szállítottak a területileg illetékes égési centrumba.

Fotó: Bordás Béla

A katasztrófavédelem közleménye:

Nyíregyházán, a Jázmin utcában keletkezett tűz ma délben. Egy száz négyzetméteres ikerház egyik résznek a konyhája és födém szerkezete égett. A helyszínre öt járművel vonultak a nyíregyházi hivatásos tűzoltók, közel húszan dolgoztak a lángok megfékezésén. Több sugárral oltották el a tüzet. A gyors beavatkozásnak köszönhetően, nem terjedt át a tűz az ikerház másik felére. A lakásban a tűz keletkezésekor ketten tartózkodtak, ők a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták a házat.

A tűz keletkezésének okát a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tűzeseti helyszíni szemle során vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában