Nyíregyháza

2023.07.28. 14:07

Tömegverekedés egy nyíregyházi szórakozóhely parkolójában

A terhelt nem fizette meg a fogpótlás költségét, ezért bíróság elé kell állnia.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy nyíregyházi szórakozóhelyen ittas állapotban keveredett vitába két fiatalember, melyet látva a fiatalok népes baráti társasága is bekapcsolódott, majd a legalább 20 főből álló, férfiak és nők alkotta társaság a szórakozóhely parkolójában egymásnak rontott tömegverekedést okozva.  

A verekedők közül többen a földre estek, ahol testüket rúgások érték, ököllel, kézzel és lábbal is rúgták és ütötték egymást a résztvevők. 

A verekedést előidéző férfi ököllel megütötte az ellenfél társaság egyik tagjának arcát, mely ütés következtében a sértett két foga kitört, valamint koponyája és arca megzúzódott.

A terheltek a garázda, erőszakos magatartást csak az időközben kiérkező rendőrök felszólítására hagyták abba.

A verekedő személyekkel szemben, akik között fiatalkorú és fiatal felnőtt is volt, az ügyészség az eljárást feltételesen felfüggesztette és elrendelte pártfogó felügyeletüket magatartásuk jövőbeni pozitív irányú fejlődése érdekében. 

A sértettet ért bántalmazás miatt szükséges fogpótlás költsége közel 500.000.- Ft volt, melyet azonban az azt okozó terhelt nem fizetett meg, ezért vele szemben a törvény értelmében a bíróság hoz döntést. -adta hírül szerkesztőségünknek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában