Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.08.08. 13:15

Szabolcs vármegyei rendőr végzett az élen a Rendvédelmi Olimpián Kanadában

A 29 éves Szabolcs vármegyei futó tavaly a Hollandiában megrendezett Rendvédelmi Olimpiát is megnyerte, így idén már címvédőként állt rajthoz a félmaratoni távon és ismét az első helyen ért célba.

Szon.hu

Forrás: Rendőrség

Kanadában, Winnipegben rendeztek Rendvédelmi Olimpiát, amelyen 70 ország 8500 rendvédelmi dolgozója: rendőrök, tűzoltók, mentősök, büntetés-végrehajtók, pénzügyőrök mérették meg magukat 62 sportágban.

Forrás: Rendőrség

Bulitka László r. őrmester a Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének járőre is lehetőséget kapott, hogy képviselje Magyarországot és a Magyar Rendőrséget a nemzetközi sportviadalon. A 29 éves Szabolcs vármegyei futó tavaly a Hollandiában megrendezett Rendvédelmi Olimpiát is megnyerte így idén már címvédőként állt rajthoz a félmaratoni távon és 1.13.05 idővel ismét az első helyen ért célba.

Gratulálunk kollégánknak a világversenyen elért eredményéhez, és további sikereket kívánunk! - olvasható a police.hu oldalon.

Forrás: Rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában