Kábítószer

2023.09.28. 10:27

Ezeket találták a nyíregyházi díler lakásán!

A szabolcsi nyomozók az elfogás után több mint 100 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint két és fél millió forintot foglaltak le - írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Szon.hu

Forrás: police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében a városban intézkedtek egy személykocsi sofőrje ellen 2023. szeptember 25-én. A rendőrök a 36 éves helyi K. Richárd által vezetett autóban bruttó 98,9 gramm fehér masszát és 12,5 gramm droggyanús növényi származékot találtak.

A szakértői vélemény alapján a lefoglalt anyagok amfetamin- és cannabis tartalmú kábítószerek. A nyomozás adatai szerint K. Richárd Nyíregyháza területén rendszeresen értékesített drogot kiterjedt fogyasztói körében. A nyomozók a férfi lakásán a kábítószer kiméréséhez és csomagolásához használt precíziós mérleget és alufóliát, valamint több mint két és fél millió forintot foglaltak le. Elfogása után K. Richárdot kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanújával hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában