Helyi kék hírek

2023.09.27. 14:13

Rablás miatt kattant a bilincs

A nyírbátori rendőrök három órán belül elfogták a tetteseket.

Szon.hu

Rablás miatt kattant a bilincs

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Nyírbátori Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. J. 32 éves és G. J. 31 éves nyírmihálydi, valamint M. L. 26 éves nyírgelsei lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a háromfős társaság 2023. szeptember 19-én délután M. L. autójával Nyírbogátra utazott, ahol L. J. és élettársa, G. J. bementek az egyik lakóházba, és értékek után kutattak. A hazatérő tulajdonos meglátta, hogy a ház hátsó bejárati ajtaja nyitva van, ezért óvatosságból nem lépett be, csupán bekiabált a teraszról. Ennek hatására kijött az épületből L. J. és G. J., a férfi a teraszon álló nőt félrelökte, megszorította a csuklóját, és a ház falához nyomta, miközben kitépte nyakában az aranyozott láncot. A sértett segítségért kiabált, miközben támadói az utcára menekültek. Követte őket, és G. J. kezében meglátta az otthonából származó laptopot és piperetáskát, valamint nadrágja hátsó zsebében két mobiltelefonját. A laptopot és a piperetáskát sikerült visszaszereznie, de a nyakláncát és a két telefont az elkövetők magukkal vitték. A sofőrjük, M. L. az autójában várta őket a közelben, így sikerült elmenekülniük.

A nyírbátori rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az elkövetők mielőbbi azonosítása és felkutatása érdekében. A nyomozás eredményeképpen három órán belül elfogták a tetteseket, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. L. J.-t és G. J.-t őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. - olvasható a police.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában