Helyi kék hírek

2023.09.15. 11:09

Több baleset történt tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Berkeszen, a Kossuth út elején egy személygépkocsi az árokba hajtott. A rendőrségi helyszínelés után a demecseri önkéntes tűzoltók kivontatták a járművet az árokból. Személyi sérülés nem történt.

Kukoricát szállító tehergépkocsi és egy utánfutót vontató személygépkocsi ütközött tegnap a vasmegyeri Kossuth és Kéki utcák kereszteződésénél. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépkocsit. Személyi sérülés nem történt. 

A 403-as út 14-es kilométerszelvényénél, egy személygépkocsi áthajtott a körforgalmon. A sofőr otthagyta autóját, ami forgalmi akadályt képezett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 4109-es út 13-as kilométerszelvényénél, Aranyosapáti közelében. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőröknek. Személyi sérülés nem történt.- olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában