Tűzeset

2023.10.25. 06:42

Kigyulladt egy lakóház melléképülete Gulácson

A tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat.

Szon.hu

Frissítés: 06:41

Eloltották a tüzet Gulácson

A fehérgyarmati hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral eloltották a lángokat Gulácson, ahol egy százötven négyzetméteres lakóházhoz épített, garázsnak és fatárolónak használt melléképület égett ki teljesen az Alkotmány utcában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az épületben a faanyag mellett két gépkocsi is állt, az egyik jármű eleje, valamint egy utánfutó kerekei megolvadtak, egyéb holmik elégtek a tűzben. A tűzoltók négy gázpalackot is találtak, amelyek megsemmisültek. Az egységek jelenleg két vízsugárral és kéziszerszámokkal utómunkálatokat végeznek.

-----------------------------------

Egy százötven négyzetméteres lakóházhoz épített, garázsnak és fatárolónak használt melléképület égett ki teljesen Gulácson, az Alkotmány utcában - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A százötven négyzetméteres épületben a faanyag mellett két gépkocsi állt. A fehérgyarmati hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat, amelyek nem terjedtek át a lakóépületre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában