Összefoglaló

2023.11.06. 11:28

November első hétvégéjén történt

Péntektől vasárnap éjfélig harminchárom segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Szon.hu

Csőtörés után, közel két méter magasságban, nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy mátészalkai társasház pincéjében. A helyi hivatásos tűzoltók szivattyúval avatkoztak be. 

Az egyik nyíregyházi, Szentháromság téri templom lemeztetejét megbontotta a szél pénteken. A helyi hivatásos tűzoltók létrás járművel avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

Út melletti fának csapódott egy személygépkocsi a 3632-es úton, Tiszavasvári térségében. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet.

Négy jármű ütközött a mátészalkai Alkotmány úton. A helyi hivatásos tűzoltók az egyik gépkocsit áramtalanították, megszüntették a közúti akadályt, rendőröknek átadták a helyszínt.

Árokba csapódott egy személygépkocsi péntek késő este Döge térségében, a 4-es főút 322-es kilométerszelvényének közelében. A járműben öten utaztak, a baleset következtében mindannyian beszorultak, őket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd adtak át a mentőknek. olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában