Rendőrség

2023.11.10. 12:43

Több betörés van a rovásán

A baktalórántházi rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy feltételezett elkövetőt.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás és kifosztás bűntettek miatt folytat eljárást K. J. 26 éves baktalórántházi lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 októberében nyolcszor tört be helyi családi házakba, ahonnan rotációs kapát, fűkaszát, aggregátort, szerszámgépeket, parfümöket és ruhaneműket zsákmányolt. Előfordult olyan eset is, hogy miközben a sértett aludt, belopózott a házba, és a párnája alól lopta el a mobiltelefonját. A baktalórántházi rendőrök széles körű adatgyűjtés eredményeképpen azonosították a feltételezett tettest, és november 8-án elfogták. A férfi lakóhelyén tartott kutatás során bűncselekményekből származó tárgyakat találtak és foglaltak le.

A nyomozók K. J.-t lopás és kifosztás bűntettek megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. - olvasható a police.hu oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában