Ügyészség

2023.12.13. 08:47

A virágokon töltötte ki haragját - videóval

A Nyíregyházi Járási Ügyészség a kár megtérítésére kötelezte azt a férfit, aki 2023 júliusában Nyíregyháza belvárosában lévő közparkban, nem kímélve a virágokat, egy virágágyást tartolt le dühében.

Szon.hu

Forrás: Nyíregyházi törvényszék

A nyomozás adatai szerint a középkorú ittas férfi idén nyáron egyik nap, éjfél körül Nyíregyháza belvárosában, a Hősök terén haladt keresztül, amikor egy férfi megállította, és pénz kért tőle. Mikor elővette a pénztárcáját, a kéregető kikapta azt a kezéből, és úgy tett, mintha elhajítaná. 
Ezt látva a gyanúsított a közeli virágágyáshoz sietett, és a telefonjának keresése közben a szépen gondozott ágyásokból a virágokat tövestől kitépte, és azokat a füves területre dobálta. 
A rongálással több mint 70.000,- Ft kárt okozott, melynek megtérítését vállalta.
Az ügyészség a bűncselekményt elismerő és megbánó férfivel szemben az eljárást felfüggesztette, és kötelezte a kár megtérítésére. Ha az előírt kötelezettségét teljesíti, és 1 éven belül nem követ el újabb szándékos bűncselekményt, az ügyészség vele szemben jelen eljárást megszünteti. - adta hírül szerkesztőségünknek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában