Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.12.01. 09:10

Több balesethez is hívták a tűzoltókat

Tegnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is lehullott a hó. A téli csapadék és a csúszósabb útburkolatok miatt több baleset történt a térségben, amelyek után szükség volt tűzoltói beavatkozásra.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A 38-as úton, Rakamaznál szalagkorlátnak ütközött egy kistehergépkocsi, személyi sérülés nem történt. A helyi önkéntes tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

A 338-as út 5-ös kilométerszelvényénél egy kistehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. A mentőszolgálat három embert szállított könnyebb sérülésekkel kórházba. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították. 

Két személygépkocsi ütközött össze a nyíregyházi Inczédy soron is. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével és kézi erővel szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt. 

Kisbusz és személygépkocsi ütközött össze Szorgalmatosnál, a 3632-es úton. A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentők három embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában