Katasztrófavédelem

2024.01.23. 09:35

Bajba jutott állat, balesetek

Hétfőn az alábbi tűzoltói beavatkozások történtek térségünkben.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

Két személygépkocsi ütközött a 4-es főút 267-es kilométerszelvényénél, Nyíregyházánál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az egyik járművet egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította, a másik járművet a szolgálatban lévő tűzoltók áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a kocsordi Vörösmarty Mihály utca elején. A mátészalkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Meghibásodott, beragadt kuplung miatt az úton keresztbefordult és nem tudott tovább haladni egy személygépkocsi az M3-as autópálya őri lehajtójánál. Az akadályt képező autót, rendőri biztosítás mellett a mátészalkai hivatásos tűzoltók vontatták le az autópályáról. Az autóban egyedül utazott a sofőr, sérülést nem szenvedett.

Csatorna átereszbe szorult egy kutya a nyírbátori Benczúr Gyula utca elején. A helyi hivatásos tűzoltók állatvédőkkel közösen mentették ki a kutyát. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában