Körözés

2024.01.24. 12:18

Bilincsben az 50 éves körözött férfi

Egy 50 éves férfi éppen az elfogása napján készült elhagyni az országot.

Szon.hu

Forrás: Police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának munkatársai 2024. január 19-én Nyírpazony külterületén fogták el K. G. tiszateleki lakost.

Az 50 éves férfival szemben két körözés volt érvényben, összesen hat és fél év letöltendő börtönbüntetését önként nem kezdte meg, ezért nem a lakóhelyén, hanem a Nyírtura és Nyírpazony közötti hétvégi házas övezetben rejtőzködött a hatóság elől. A férfi ellen fél évvel ezelőtt adott ki elfogatóparancsot a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja költségvetési csalás bűncselekmény miatt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságon folytatott körözési eljárásban végzett kutatómunka eredményeképpen a rendőrök K. G. nyomára bukkantak, és megszervezték az elfogását. Éppen azelőtt, hogy a férfi az országot készült elhagyni több mint egymillió forint értékű valutával – forint, euró és török líra – a zsebében. A körözött férfi a rendőrök láttán megpróbált elmenekülni, azonban még a rejtekhelyül használt ingatlan udvarán elfogták.

Előállították a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerős börtönbüntetésének letöltését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában