Katasztrófavédelem

2024.01.22. 10:38

Izzott a korom, kigyulladt a kerék

A tűzoltókat több helyszínre is riasztották vasárnap Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében.

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem

Családi ház kéményében izzott a lerakódott korom Nyírbátorban vasárnap. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével az izzó részeket eltávolították.

Meglazult a vakolat az erős szél miatt egy templom homlokzatán , s veszélyt jelentett az arra közlekedőkre Nagykállóban. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és kéziszerszámok segítségével a vakolatot eltávolították, a balesetveszélyt megszüntették.

Tehergépkocsi kereke és sárvédője kapott lángra szintén vasárnap Baktalórántházán. A város hivatásos tűzoltói gyorssugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Családi ház előszobájában lévő villanyóra-szekrény is égett Nyíregyházán. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói tűzoltókészülékkel a tüzet eloltották, majd a padlásteret hőkamerával átvizsgálták, a tűz a szekrényből nem terjedt tovább – tájékoztatta szerkesztőségünket 

Dudás Szilvia tűzoltó százados, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában