Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.01.19. 08:57

Kútba esett kutya Tuzséron, úttestre dőlt fa Kemecsén

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Szon.hu

Lakossági elektromos légvezetéket szakított le egy tehergépjármű Nyírtasson, a Martinovics úton. Személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig biztosították a helyszínt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Veszélyt jelentett a közlekedőkre egy lehasadt nyárfaág a nyíregyházi Tompa Mihály utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész használatával távolították el a sérült faágat.

Forgalmi akadályt képezett egy úttestre dőlt akácfa Kemecsénél, a 3829-es út 4-es kilométerszelvényénél. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a fát az úttestről.

Hat méteres kútba esett egy nagy testű kutya Tuzsér, Kálongatanyán. A záhonyi hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél használatával mentették ki a kutyát a kútból, majd átadták a helyszínen lévő állatorvosnak. A kutya sérülést nem szenvedett.

Lerakódott korom izzott egy nyírtassi családi ház kéményében. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg a parázslást. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában