Rendőrség

2024.02.21. 09:33

A saját szüleit fenyegette egy férfi, egy nő pedig a bűn útjára tévedt

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai Kisvárdán intézkedtek egy 27 éves helyi lakossal szemben 2024. február 20-án este. A férfi ittas állapotban kötekedett, kiabált és fenyegetőzött a szüleivel szemben, amit a rendőrök intézkedése, és többszöri felszólítása ellenére is folytatott. Az egyenruhások a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.  

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének munkatársai 2024. február 20-án fogtak el egy körözés alatt álló székelyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelt el körözést, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette meg, és azokat a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a 35 éves nőt előállították a rendőrőrsre.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2024. február 20-án Nagyecseden ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 27 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrőrsre, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették - írta a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában