Fehérgyarmat

2024.02.27. 16:12

Kigyulladt egy csarnoképület Fehérgyarmaton

L. Tóth Lajos

Forrás: Fotó: katasztrófavédelem

Eloltották a lángokat Fehérgyarmatnál

Eloltották a lángokat Fehérgyarmatnál, ahol egy csarnoképület égett mintegy ezerhatszáz négyzetméter alapterületen, a Mártírok utcánál. Az épületben faanyagokat, különböző gépeket és többek között targoncát tároltak. A munkálatok során az egységek több gázpalackot találtak, majd kihozták az épületből. A fehérgyarmati, mátészalkai és nyírbátori hivatásos tűzoltókat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat. Jelenleg az utómunkálatokat végzik - írta a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk: Kigyulladt egy ezerhatszáz négyzetméteres csarnok a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Fehérgyarmaton kedd délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján.
A helyi hivatásos tűzoltók mellett a mátészalkai és a nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre tart.
A tüzet az egységek öt vízsugárral körülhatárolták, az oltási munkálatok folyamatban vannak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában