Helyi kék hírek

2024.02.20. 09:31

Nem hiszed el hol rejtőzött a bűnbe esett szabolcsi nő!

Az elmúlt 24 órában történt

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A vármegyei rendőröknek több helyen intézkedniük kellett:

•A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2024. február 19-én Ópályiban elfogtak egy 45 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábban lopás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. A rendőrök a körözött nőt otthonában a padláson elrejtőzve megtalálták, elfogták és őrizetbe vették.

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá 2024. február 19-én egy helyi férfit, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök a 28 éves férfivel szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak, és őrizetbe vették.

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2024. február 19-én elfogtak el egy körözés alatt álló ibrányi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság azért rendelt el körözést, mert a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a 32 éves férfit előállították a rendőrőrsre. -olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában