Katasztrófavédelem

2024.03.13. 10:08

24 tonna vascsövet szállító nyerges vontató szenvedett balesetet!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

Busz és személygépkocsi ütközött az M3-as autópályán, Ófehértó térségében tegnap reggel. A Budapest irányában történt balesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltók vonultak. Az egység áramtalanította a személygépkocsit. A Spanyolországba tartó külföldi rendszámú buszon negyvenen utaztak, közülük nem sérült meg senki. Az autóban csak annak vezetője utazott, aki nem emlékezett a történtekre, így a mentőszolgálat kórházba szállította.

Két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 279-es kilométerszelvénynél, Nyíregyháza térségében. Az autókban összesen öten utaztak, személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszín biztosítását végezték a rendőrségi helyszínelés idejére.

Huszonnégy tonna vascsövet szállító nyerges vontató bal első kereke kapott defektet, ezután a jármű árokba hajtott Mátészalka és Kocsord között, a 49-es úton. A vontató az árokban megsüllyedt és veszélyesen megdőlt, a pótkocsi vége egy méter hosszan az úttestre lógott. A nyíregyházi hivatásos tűzoltó-parancsnokság daruja két kamionmentő segítségével emelte ki az árokból a kamiont. A kamionban csak a vezető utazott, nem szenvedett sérülést.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy nyírderzsi családi házban tegnap este. A nyírbátori hivatásos tűzoltók mérései alacsony értékben mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét. A jelzéskor az ingatlanban a cserépkályha üzemelt. Személyi sérülés nem történt, az esetről értesítették a kéményseprőket - írta a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában