Katasztrófavédelem

2024.03.01. 08:47

Február utolsó napján is bőven akadt dolguk a tűzoltóknak

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: katasztrófavédelem.hu

Lerakódott korom izzott egy újfehérói családi ház kéményében tegnap reggel. A helyi önkormányzati és önkéntes tűzoltók az izzó részeket kéziszerszámokkal távolították el. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze a kékcsei Fő utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés után megszüntették a közúti akadályt. 

Ötszáz négyzetméteres terület égett le Szakolyban, a Mátyás király utcában. Egy családi ház hátsó kertjében égettek gallyat, ám a lángok átterjedtek a kert többi részére is. A szakolyi önkormányzati tűzoltók puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Ötven négyzetméteren égett nádas Ópályiban, a Nyíl út elején. A mátészalkai hivatásos tűzoltók fékezték meg a szabadtéri lángokat. 

A lónyai Arany János utca elején szemetet égettek egy családi ház udvarán. A tüzet a helyi önkéntes és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók oltottak el kéziszerszámokkal. - olvasható a szabolcs.katasztrofavedelem.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában