Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.11. 08:33

Az elmúlt nap tűzoltói beavatkozásai

Szon.hu

Forrás: Fotó: katasztrófavédelem

•Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi szerda délután a nagykállói Temető úton, egy családi ház udvarán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

•Kilenc négyzetméteres melléképület égett tegnap hajnalban a nyírturai Arany János utcában. A helyiségben berendezési tárgyak voltak. A lángokat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonosok megfékezték, a tűzoltók a még parázsló részeket oltották el.

•Ötezer négyzetméteren lángolt száraz fű és gyümölcsös aljnövényzete Tiszabezdéd külterületén, a nyírcsászári Kossuth úton száz négyzetméteren fasor alatt égett a vegetáció. A helyszíneken a záhonyi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók oltották el a szabadtéri tüzeket.

•Kisteherautó és két személygépkocsi ütközött össze a vajai Rohodi utca elején tegnap reggel. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

•Lehasadt faág veszélyeztette a járókelőket a nyírbátori Debreceni utcában. Döge és Fényeslitke között nagy méretű fűzfa dőlt az úttestre. A helyszíneken a nyírbátori és a kisvárdai hivatásos tűzoltók avatkoztak be motoros láncfűrészekkel. 

-olvasható a katasztrófavédelem weboldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában