Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.04.10. 11:21

Kábítószert birtokló férfit is fogtak a rendőrök

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Fotó: police.hu

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai elfogtak egy 28 éves baktalórántházi lakost április 9-én. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószer birtoklás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

•A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai április 9-én Nyíregyházán elfogtak egy 59 éves helyi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrkapitányságra.

•A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai április 9-én Nagyecsed külterületén ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral  közlekedő nagyecsedi lakost miután a járművel felborult. Az intézkedés során megállapították, hogy a 46 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Alkoholszondát is alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre, majd a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, az ittas járművezetés miatt pedig külön büntetőeljárást kezdeményeztek.

-olvasható a police.hu-n.

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában