Tűz

2024.05.17. 14:28

Lángol egy 120 négyzetméteres raktár Tiszalökön!

A 3612-es út közelében csaptak fel a lángok.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem.hu

A hajdúnánási és a nyíregyházi hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, öt vízsugárral eloltották a lángokat Tiszalök külterületén, ahol tűz ütött ki egy raktárban, a 3612-es út közelében. A mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület teljes terjedelmében égett. Az egységek kihoztak a raktárból öt acetilén- és három oxigénpalackot, amelyeket hőhatás ért, ezeket a TEK mesterlövészei lövik ki. A tűzoltók jelenleg az utómunkálatokat végzik.

Korábban írtuk: Tűz ütött ki egy raktárban, Tiszalök külterületén, a 3612-es út közelében. Teljes terjedelmében ég a mintegy százhúsz négyzetméter alapterületű épület. A hajdúnánási hivatásos, valamint a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltják a lángokat, és kihoztak több hegesztőpalackot az égő raktárból. A környező épületeket mindenki elhagyta. A helyszínre érkezett egy nyíregyházi hivatásos egység és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is - írta a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában