Helyi közélet

2008.09.25. 12:04

Jobbik-sajtótájékoztató:A börtön után terminátorok

<p>A 24. órában van az ország, meg kell előzni a tragédiát, hiszen félő, hogy véres összecsapás lesz majd egyszer a többség és a kisebbség között – figyelmeztetett a politikus.</p>

A kocsordi tanárverés szomorú példája is azt igazolja, hogy igenis van Magyarországon cigánybűnözés –jelentette ki tegnapi sajtótájékoztatóján Lipusz Zsolt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt nyíregyházi szervezetének alelnöke.

Mint mondta, az utóbbi időkben elharapodzó iskolai erőszak, a tanárverések a cigánysághoz köthetők. A 24. órában van az ország, meg kell előzni a tragédiát, hiszen félő, hogy véres összecsapás lesz majd egyszer a többség és a kisebbség között – figyelmeztetett a politikus, aki egy televíziós műsorban elhangzottakra is felhívta a figyelmet.

Abban a műsorban Lakatos Attila cigányvajda nyilatkozott, s ő is elismerte, hogy létezik cigánybűnözés. A cigányok vezetője kijelentette azt is, hogy a bűnöző gyermekeket a cigány felnőttek nevelték fel.

A szülők egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy mi is történik az iskolában. A börtön után 10 cigány fiatalból három megtörik, hét azonban terminátorként tovább folytatja a bűnözést. Nem félnek az úristentől sem, csak a cigánytól – mondta el a kisebbségi vezető. A cigányvajda tehát megerősítette mindazt, amit évek óta mond a Jobbik – értékelte a vajda mondatait Lipusz Zsolt.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában