Helyi közélet

2008.10.01. 14:05

A mozgólépcső részletkérdés a Búza téri piacon

<p>Nyíregyháza - A Búza téri piac megújulása élénken foglalkoztatja az olvasókat.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/a-mozgolepcso-reszletkerdes/cn/szon-news-km_01-20081001-020336">Takács Eszter véleménye: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Vásárra viszik a kofák bőrét címmel közöltünk írást kedden portálunkon. Miként szombaton a Búza téren, szerkesztőségünkben is nagy volt a nyüzsgés, ki levélben, ki pedig telefonon alkotott véleményt. Ezúttal Fintor Károlyné kért szót, aki környékbeli lakosként is érintett a kérdésben:

Búza tériként élénken érdekel a piac átalakítása. Minden híradást nyomon követek, legutóbb a lakossági fórumra is elmentem. Számomra sok a kétely. A levélíró Takács Eszter többek közt azt feszegeti, hogy milyen lenne az élet, ha megépül a mozgólépcső. Engem ez nem aggaszt, az viszont sokkal inkább, hogy a hallottak alapján a déli rész megújulásához befektetői pénzre várnak. Az északi oldal sorsa végképp bizonytalan. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz teljesen új arculata ennek a most feltűnően rendezetlen területnek.

Kapcsolódó cikkek:
· Vásárra viszik a kofák bőrét Nyíregyházán
· Minden szereplővel egyeztetnek
· Miénk itt a (piac)tér!   
· hirek szon.hu

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában