Helyi közélet

2008.10.02. 12:20

Köszöntötték az időseket Kislétán

<p>Kisléta - A gyerekek mosolya, a kedves szavak, az egy szál virág bearanyozta e gyönyörű napon a kislétai idősek klubja lakóinak életét.</p>

„Hintsd be életüknek ösvényét virággal,/ Koronázd meg őket örök napsugárral !” – írta Bán Aladár az idősekkel kapcsolatban, akik a megváltozott és rohanó világunkban nagyon magukra maradtak. A gyermekeik nem látogatják őket, nem telefonálnak. Többet kellene erre a megállíthatatlan folyamatra figyelnünk. Mindent meg kellene tenni azért, hogy a gyerekek megértsék, ezt másképp is lehet. Keressék többször nagyszüleiket, forduljanak feléjük szeretettel ! Osszák meg velük életüket, élményeiket, hogy érezhessék azt a hálát amit ezért kaphatnak cserébe.

E gondolatok keretében köszöntötték Kislétán a szépkorúakat október 1-jén az idősek világnapján. Pénzes Sándor polgármester köszöntő szavai után a középső csoportos óvodások ünnepi műsorral kedveskedtek. A gyerekek mosolya, a kedves szavak, az egy szál virág bearanyozta e gyönyörű napon a kislétai idősek klubja lakóinak életét. Kívánjuk, hogy mindenki tapasztalja meg azt a határtalan szeretetet, amelyben részük volt az időseknek, gyermekeknek egyaránt – tájékoztatta portálunkat Tamás Mónika.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában