Helyi közélet

2008.10.26. 15:38

Most egymásra figyeltünk

<p>Nagykálló - Naponta találkozunk a kollégáinkkal, mégis oly keveset tudunk egymásról. Ez nem az érdektelenségünk, sokkal inkább a rohanó mindennapok következménye – döbbentünk rá közös kirándulásunkon.</p>

Naponta találkozunk a kollégáinkkal, mégis oly keveset tudunk egymásról. Ez nem az érdektelenségünk, sokkal inkább a rohanó mindennapok következménye – döbbentünk rá közös kirándulásunkon mi, a nagykállói Sántha Kálmán Mentális Egészségközpont és Szakkórház IV-es osztályán dolgozók.

Egyetlen napra búcsút intettünk szokásos napi feladatainknak, hogy kipihenjük magunkat. Ideje volt, hiszen a kórházban zajló építkezés és felújítás okozta nehézségek, a fogyatkozó dolgozói létszám, az egyre nagyobb energiát felemésztő többletterhek, illetve a magánéleti, családi gondok sok energiát kivettek belőlünk.

Bejártuk Sárospatakot és környékét, éreztük a természet összhangját, s közben felfedeztük az egymásban rejlő értékes embert. A Rákóczi várban letűnt korok nyomába eredtünk, aztán festői tájakon túráztunk.

E mindannyiunk számára sok értéket rejtő nap után pedig hazatértünk, hogy újra feleségek, családanyák, hitvesek vagy éppen osztályon dolgozó nővérek legyünk. Gyakrabban kellene közös programot szerveznünk, hogy azután újult erővel, nagyobb teherbírással folytassuk a dolgos hétköznapokat!

Bodnár Mónika, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában