Helyi közélet

2008.10.17. 15:55

Szegény ember kereke veszett Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Két sávot zárt el egy leszakadt kerék miatt egy autó és az utánfutója Nyíregyháza belvárosában. <dia width="900" height="700" alt="Szegény ember kereke veszett Nyíregyházán 2008.10.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szeg_ny_ember_kereke_veszett_Ny_regyh_z_n_2/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Szegény ember kereke veszett Nyíregyházán 2008.10.17." /></a></dia>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/video/29136/szeg--ny-ember-kereke-veszett-ny--regyh--z--n" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Kálvin tér felől tartott az Iskola utca irányába egy utánfutót vontató Mitsubishi péntek délután Nyíregyházán. Az autóval nem volt semmi gond, ám az utánfutó egyik kereke az Országzászló térnél megmakacsolta magát és leesett.

A személyi sérülést nem okozó affér olyan szerencsétlen helyen történt, hogy mindkét sávot elzárta a szerelvény. A többi autós kisebb szabálytalanságra kényszerülve átlépte a záróvonalat, csak így tudta kikerülni a defekt javítását végzőket.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában