Helyi közélet

2008.10.10. 06:29

Szex, lábikra, horoszkóp!

<p>Nyíregyháza - A kedvencem az erotikus horoszkóp volt, amelyből olyan dolgokat tudtam meg, amelyen jókat nevettem. Egy ilyen mosolyfakasztó megállapítás szerint a legfőbb erogén zónám a lábikrám. Eddig azt sem tudtam, hogy nekem van ilyenem, de miután kiokosítottak, hogy a lábikra az tulajdonképpen vádlit jelent, így sem kerültek közelebb az igazsághoz.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/horoszkop-nyiregyhaza-hit-%C3%BCzen.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kíváncsiságból ma tettünk egy próbát és tíz különböző helyről összeválogatott horoszkópból szemezgettünk. Ezek alapján kiderült, hogy ma megalapozom a jövőmet, miközben összebalhézom a főnökömmel. Emellett harmonikus párkapcsolat vár rám, miközben könnyen bonyolódom némi szerelmi légyottba. Továbbá mélyen belevetem magam a munkába, miközben a régen megérdemelt pihenésemet töltöm. Kíváncsi arra, hogy a Nyíregyháziaknak mi a véleménye a horoszkópokról? Kattintson!

Miközben a jövőmet előrevetítő horoszkópok között csemegéztem, olyanokkal is találkoztam, amiről azt sem tudtam, hogy léteznek. Önök gondolták volna, hogy létezik: kutyás, autós, szex, feng-shui-s, illat, sport, és sulikezdőshoroszkóp? A kutyás és autós horoszkópok esetében azt tudhatjuk meg, hogy mely kutyákat és autókat kedvelünk, természetesen mindezt a csillagjegyünk alapján. A kedvencem mégis az erotikushoroszkóp volt, amelyből olyan dolgokat tudtam meg, amelyen jókat nevettem. Egy ilyen mosolyfakasztó megállapítás szerint a legfőbb erogénzónám a lábikrám. Eddig azt sem tudtam, hogy nekem van ilyenem, de miután kiokosítottak, hogy a lábikra az tulajdonképpen vádlit jelent, ettől sem kerültek közelebb az igazsághoz.

Nyíregyháza belvárosában arról kérdeztük a járókelőket, hogy ők hisznek-e a horoszkópokban. Egy hölgy ezzel kapcsolatban elmondta, hogy neki rendszerint bejönnek a csillagokjóslatai, annak ellenére, hogy nem mindig ugyanarról a helyről tájékozódik. A legutóbbi helyes jóslat például arról szólt, hogy a férje jegyében születetteknek rossz sorsa lesz. „Kijött neki, hogy rossz sorsa lesz és augusztusban meg is halt. Ez a horoszkóp sajnos bevált”.

Természetesen találkoztunk olyan fiatalokkal is, akik rendszeresen olvasnak horoszkópot. Egyikük eképpen fogalmazott - „Reggel felkelek, kávé, Kelet-Magyarország és horoszkóp”. Azt is megtudtuk, hogy ezek általában be is szoktak jönni...

„A spiritizmus, horoszkóp, ez mind Isten törvényeibe ütközik.” - így fogalmazott egy hölgy, akivel a Kossuth téren találkoztunk. Kérdésünkre hozzátette, hogy - „Mindenkinek a saját hite, hogy mit tesz...”

Én ezt azzal egészíteném ki, hogy mindenkinek a magánügye, hogy miben hisz. Hihetünk egy felsőbbrendű istenségben – nevezzük azt bárhogyan – horoszkópokban, a sorsban, vagy egy szárított nyúl lábában.

A magánügy határai viszont akkor kezdenek elmosódni, amikor az emberek hitében, hiszékenységében egyesek felfedezik a kiváló üzleti lehetőséget.

Amúgy említettem már, hogy létezik Style-Art-PartyHoroszkóp?

Kapcsolódó cikkek: 

 

-M. István-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában