Helyi közélet

2008.11.22. 16:17

Bemutatkozik iskolánk

<p>Nyíregyháza - Színes programmal várta a Nefelejcs Óvoda óvodásait és szüleit az orosi Herman Ottó Tagiskola alsós munkaközössége november 21-én. <dia width="900" height="700" alt="Bemutatkozik iskolánk 2008.11.22."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bemutatkozik_iskol_nk_2008_11_22_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bemutatkozik iskolánk 2008.11.22." /></a></dia></p>

Borbély Györgyné tagintézmény-vezető kedves köszöntője után a kis elsősök angol dalokkal és mondókákkal teremtettek vidám hangulatot. Ezt követte a negyedikesek német nyelvű bemutatkozása. A tavaly nagy sikert aratott és a városi tévében is bemutatott Herman Ottó emlékműsorból láthattak részletet az érdeklődők, szintén a negyedik osztályosok látványos előadásában.

Ezután a kicsik megismerhették a leendő elsős tanító néniket. A szülők és a gyerekek bebarangolhatták a szépen felújított iskola gyermekközpontú, színes, esztétikus tantermeit.

Megismerkedhettek az elsős tankönyvcsaláddal, majd a tanító nénikkel és szüleikkel együtt játszhattak a Dinasztia Kiadó LÜK (Logika-Ügyesség-Kitartás) képességfejlesztő játékaival. A kellemes délutánért köszönet illeti a főszervező Széll Béláné alsós munkaközösség-vezetőt és a programban aktívan részt vevő pedagógusokat.

- Faragóné Mátrai Zsuzsa tanítónő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában