Helyi közélet

2008.11.06. 06:43

„Elfogtunk egy kellékest...”

<p>Nyíregyháza - A Váci Mihály VMK-ban lép színpadra szerdán a Heti Hetes sztárja, Kern András. A kellékes című monodráma története Eberhard Streul darabja nyomán született.&#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/elfogtunk-egy-kellekest/cn/szon-news-km_01-20081105-092707">Tudnivalók a darabról és a jegyvásárlásról&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Bieder József előadás után teszi a dolgát, pakol az üres színpadon, s fölnézve közönséggel, méghozzá telt házzal találja szembe magát. Először megriad a szokatlan, már-már szürreális helyzetben, végül megdicsőül.

A hajdani segédszínész, az örök háttérember mesélni kezd az életéről, vagyis a színházról. Tán nem az első, de alighanem utolsó „fellépésén” minden képességét, tapasztalatát és képzeletét mozgósítva elvarázsolja, elszórakoztatja mindazokat, akiket a nézőtéren lát. Az összes magánszám, az összes produkció természetesen róla szól, sírás és nevetés furcsa harmóniája az egész este.

Dióhéjban ez A kellékes című monodráma története, mely Eberhard Streul darabja nyomán született, s november 12-én 19 órától a Váci Mihály Kulturális, Művészeti és Gyermekcentrum hangversenytermében tekinthetnek meg az érdeklődők Kern András címszereplésével.

Kapcsolódó cikkek:

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában