Helyi közélet

2008.11.24. 14:31

Nemzedékek kézfogása Gergeiugornyán

<p>Gergeiugornya - A gergelyiugornyai Petőfi Sándor Nyugdíjas Klub 2008. november 19-én<br /> „NEMZEDÉKEK KÉZFOGÁSA” címmel ünnepséget rendezett, melyre meghívta a Vitkai Nyugdíjas Egyesület tagjait.</p>

A nyugdíjas klub színes műsorában valóban jelen voltak a nemzedékek.

Az óvodások kedves, szívet melengető műsort adtak. Hálás köszönet érte a felkészítő óvónőknek, Szabó Józsefnének és Kokas Árpádnénak. A Petőfi Sándor ÁMK tanulói életünk legboldogabb gondtalan éveire emlékeztettek műsorukkal.

Gratulálunk pedagógusainknak: Kósa Józsefnénak, Fejes Attilánénak, Lőrinczné Mándi Katalinnak, Konczné Illés Ildikónak és Kiss Bernadettnek. Köszönjük.

A Petőfi Sándor Nyugdíjas Klub is hozzájárult a műsor színesítéséhez, a nemzedékek műsorát humoros fellépésükkel zárták. Nem maradt el a szívélyes vendéglátás, a tombolasorsolás, a zene és a tánc sem.

Ez a rendezvény, mely késő estig tartott elérte célját; vidámságot, szeretetet, melegséget hozott minden nyugdíjas szívébe - tájékoztatta szerkesztőségünket Erdei Mihályné klubvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában