Helyi közélet

2008.11.02. 08:12

Nyíregyháziakat is vertek a szlovák rendőrök?

<p>Dunaszerdahely, Nyíregyháza - A botrányos körülmények között megrendezett pozsonyi Szlovan és a dunaszerdahelyi DAC szombati futballmérkőzésén Dunaszerdahelyen a szlovák rendőrök rárontottak a helyi szektorban lévő drukkerekre és agyba-főbe verték őket.&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/32212/ny--regyh--ziakat-is-vertek-a-szlov--k-rend--r--k-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ennek során nem csak gumibotot alkalmaztak, hanem viperát is, ami szándékos súlyos sérülés okozására alkalmas. Az is látható volt, ahogy a földön húzgált, ellenállásra alkalmatlan civileket folyamatosan vertek a hordában támadók.

A rangadó előtt már hetekkel üzengettek egymásnak az ultrák, és a helyi egyesülethez csatlakoztak Magyarországról érkezett szurkolók. A TA3 tévé felvételein látszik, ahogy az első sorban a korláton Nyíregyháza felirat van egy magyar zászlón, a szektorba berontó verőemberek épp itt támadtak, így joggal feltételezhető, hogy az 50 sérült között nyíregyháziak is lehetnek.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában