Helyi közélet

2008.11.27. 09:40

Postánkból: Nem uzsorakamatra

<p>A mai válságban sokan csak a bankok segítségével tudnak lakást vásárolni. Mi is így jutottunk hozzá négy éve, plusz személyi kölcsönökkel. Azóta nekem már volt egy kisvállalkozásom is - írja olvasónk.</p>

Egyszer munkanélkülivé váltam, s abban az időben volt egy kis megszakítás, amikor nem tudtam fizetni, így BAR-listára vettek. Emiatt nem tudok lépni semmit. Második gyermekemmel vagyok GYES-en egy hónapja, és olyan adósságokba kerültünk, hogy nem látok kiutat. Ebben kérném az olvasók segítségét.

Az lenne a legjobb, ha valaki tudna ajánlani olyan bankot, vagy személyt, aki ilyen állapot mellett hitelt tudna adni nekünk. Jövedelmünk kevés, a párom is segélyt kap. Összes bevételünk alig éri el, a százezret, de a jövő hónaptól, amikor már folyamatban fogjuk megkapni a GYES-t, családipótlékot, segélyt, már tudnánk fizetni egyet. Két helyre fizetünk most ötven ezret, plusz a közüzemi számlát, de ha csak egy helyre kellene fizetnünk, azt már tudnánk vállalni. Nem tudom, hogy másoknak van e ilyen problémájuk, de mi már nem tudjuk, hogy kihez forduljunk.

Szeretném hinni, hogy vannak még segítő emberek, akik nem uzsorakamatra adnak hitelt, vagy olyan bankot, aki ilyen feltételek mellett tud folyósítani. Kérem, aki tud valamilyen megoldást, segítsen!

Egy aggódó anyuka

Kapcsolódó cikkek:
· Életmentő hitel vagy uzsora?
· Hitelek a karácsonyfa alatt
· Válság: mire számíthat egy álláskereső?
· Vásárlókra válság – jön a fekete leves 
· Bértárgyalások a válság árnyékában
· Elkezdődtek az elbocsátások

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában