Helyi közélet

2008.11.16. 11:39

Totálkárosra törték mielőtt rendszámot kapott

<p>Nyíregyháza - Legalábbis a végleges rendszám felszerelése előtt tört totálkárosra egy dupla ütközés nyomán egy autó vasárnap délelőtt Nyíregyházán, ezen kívül három személy megsérült. <dia width="900" height="700" alt="Totálkárosra törték mielőtt rendszámot kapott 2008.11.16."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Tot_lk_rosra_t_rt_k_miel__337_tt_rendsz_mot/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Totálkárosra törték mielőtt rendszámot kapott 2008.11.16." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/33179/tot--lk--rosra-t--rt--k-miel--tt-rendsz--mot-kapott" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Egyelőre nincs rá magyarázat, miért akart tiltás ellenére balra kanyarodni a Hunyadi utcán a Bocskai utca felől a Bujtos utca irányába haladva egy Daewoo vasárnap délelőtt Nyíregyházán.

A szemből érkező s egyenesen haladó BMW észlelve a súlyos szabálytalanságot fékezett és oldalra kapta a kormányt, de csak a frontális ütközést tudta kivédeni, mert a karambol nyomán ugyan félrelökte maga elől a kiskocsit, de felugorva a járdára egy villanyoszlopnak ütközött és totálkárosra tört.

A két járműből a mentők három sérültet vittek kórházba a rendőrség pedig eljárás során tisztázza a kiskocsi manőverének okát.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában