Helyi közélet

2008.12.09. 13:47

Janika sikert sikerre halmoz Tiszalökön

<p>Tiszalök - A legjobb nadrágszerepért Molnár Évát, a legjobb karakter megformálásáért pedig Horváth Lászlót szólították a színpadra, s átvehették a megérdemelt oklevelet és az ajándékot.</p>

A tiszalöki Mámor Színtársulat november 21-én a művelődési házban telt ház előtt mutatta be Békeffy-Stella: Janika című vígjátékát három felvonásban. A hálás közönség vastapssal jutalmazta a szereplőket, a rendezőt és valamennyi segítőt. Másnap Mátészalkán az Országos Amatőr Színjátszó Találkozón is fergeteges volt az előadás, amelyet a szakmai zsűri ezüst minősítésben részesített és ezenkívül még két díjat is elhozott a tiszalöki társulat. A legjobb nadrágszerepért Molnár Évát, a legjobb karakter megformálásáért pedig Horváth Lászlót szólították a színpadra, s átvehették a megérdemelt oklevelet és az ajándékot.

– Gratulálunk mindkettőjüknek és nagyon büszkék vagyunk rájuk – mondta el lapunknak Tölgyesi Attiláné rendezőasszisztens, a művelődési központ igazgatója. – A társulat minden tagjának, rendezőnknek, Venyige Sándornak, a segítőknek, a támogatóknak köszönjük azt, hogy hozzájárultak ehhez a nagyszerű élményhez, s reméljük, a társulat még sok szép eredményt fog elérni.

A nagy siker miatt a Mámor Színtársulat december 20-án 18 órától újre bemutatja a Janika című vígjátékot a tiszalöki művelődési ház nagytermében.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában