Helyi közélet

2010.07.29. 15:40

Disney sztár lett a nyíregyházi lány

<p>Némethy Brigitta és Dandó Ádám énekli a Rocktábor 2 főcímdalát.</p>

A magyarországi Disney Csatorna bejelentette, hogy két tehetséges énekes, Némethy Brigitta és Dandó Ádám énekelték fel a várva várt Rocktábor 2: Záróbuli című filmből a Wouldn’t Change A Thing című számot. A dalhoz készült exkluzív videoklip először július 31-én, szombaton, 11:55-kor kerül adásba, de a videót augusztus első hetében és szeptemberben is vetíti a csatorna. A klip cselekménye egy szerelmi történet, Brigittával és Ádámmal a főszerepben, akik felidézik a film egyes részleteit. A magyar változat klipje hű mása az eredetinek, amelyben ezt a szerelmes duettet Mitchie (Demi Lovato) és Shane (Joe Jonas) adja elő.

Gyerek kora óta foglalkozik a zenéléssel

Némethy Brigitta gyerek kora óta foglalkozik a zenéléssel: „Mióta az eszemet tudom, azóta imádok zenélni, például 5 éves koromban két kézzel játszottam Beethoventől a Für Elize-t.” A tehetséges lányt akkor fedezték fel, amikor 2009-ben megnyerte a „Légy te is Jetix sztár!” tehetségkutató műsort. Azóta óriási sikereket ért el, fellépett már számos televíziós produkcióban, 2010 májusában az Országos Jazz versenyen különdíjasa lett, hamarosan pedig versenyezni fog az X Factor-ban is.

Brigi jelenleg Nyíregyházán lakik: kárpátaljai magyarként 13 éves korában költöztek Újfehértóra, majd Nyíregyházára. A nyíregyházi Művészeti Szakközépiskolában Jazz ének szakon tanult, szeptembertől pedig Pesten egy zeneiskolában kezdi meg felsőfokú tanulmányait. „Nagyon szeretek Nyíregyházán lakni és nagyon félek, hogyan fogok boldogulni Pesten, nagyon idegen tőlem a főváros. Biztos, hogy hiányolni fogom Nyíregyet és sokszor hazajárok majd.” – mondta el a fiatal tehetség.

Most volt először videoklip forgatáson

Brigi most volt először videoklip forgatáson, ami felejthetetlen élmény volt számára: „Hihetetlenül jó volt a forgatás; nagyon sokat nevettünk, mert nem igazán értettük egymást a stábbal, voltak ott lengyelek, angolok,.., szóval mutogatva beszéltünk. Mindent összevetve fantasztikus dolog volt együtt dolgozni a Disney Csatornával, a dal iszonyatosan jó, és Ádámmal nagyon élveztük a klipforgatást is. Remélem a duónk tetszeni fog a nézőknek!”- mondta Brigitta.

Brigitta és Ádám dala is felkerül majd – az összes többi dallal együtt – a Rocktábor 2: Záróbuli filmzenéit tartalmazó lemezre, amely szeptember 6-án kerül a boltok polcaira, a magyar klip pedig bónuszként rajta lesz a Rocktábor 2: Záróbuli DVD-n. A filmet szeptemberben mutatják be Magyarországon, ami itthon is nagy sikerre számíthat, hiszen az első részt, több mint 137 millióan néztek meg világszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában