Helyi közélet

2010.07.26. 13:43

Kielégítő a katapultból kizuhant fiatalember állapota

<p>Megoperálták a karját és a lábát is annak a fiatalembernek, aki több mint egy hete szenvedett súlyos balesetet, amikor 14 méter magasból kizuhant a katapultból a Hegyalja Fesztiválon. A pilisi fiatalember állapota kielégítő.</p>

Túl van a kar és lábműtéten az a pilisi fiatalember, aki 14 méter magasból zuhant ki egy katapultból a Hegyalja Fesztiválon július 16-án este. Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, 21 éves fiatalembert a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházba szállították, ahol előbb a karját, az elmúlt héten pedig a lábát operálták meg. A fiatalembernek eltört az arccsontja is, de lehet, hogy nem lesz szüksége arckorrekciós műtétre, mert a törött csont nem mozdult el - közölte hétfőn Vitkai Éva sajtófőnök a Független Hírügynökség érdeklődésére. Hozzátette: a beteg állapota kielégítő.

Mint ismeretes, a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást, még vizsgálják, hogyan történhetett a baleset, miért nem fogta meg a biztonsági heveder a férfit.

A katapult szerkezet egy állványról gumikötél segítségével lövi a magasba a kétüléses beülőben biztonsági hevederrel rögzített embereket.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában