Helyi közélet

2010.08.11. 16:47

Becsapott a piacos barack árus! - írta nyíregyházi V@rosvitázónk

<p>Egyszerűen nem értem, hogy mi van itt, körülöttem! Kimentem a nagybani piacra őszibarackot venni a befőtthöz. Mindig ilyenkor veszem, augusztusban, mert ekkor érik a magvaváló befőzni való - kedzte V@rosvitázónk.</p>

Volt sok - választhattam, hát választottam! Négy ládát is vettem, az húsz kilogramm, hatezer forintba került. Kérdeztem az eladót: Magvaváló? Persze, nézzem csak meg! - mondta ő, és késsel belevágott, láttam is, hogy jó lesz. Csakhogy most akartam berakni, és nagyon felment az agyvizem, mert a ládákban kb. 3-4 kiló magvaváló barack volt, a többi bizony nem volt az!

Átver az árus, átver a megye?

Én már nem értem, mi van itt, becsapott a piacos árus, becsapott a piac. Biony ők a helyzetben lévők, én pedig fogjam be a számat? Kivel kell toleránsnak lennem? Hogy legyen pozitív hozzáállásom? Mint vásárló, kire vigyorogjak? Becsap minket a város, becsap minket a megye - ezt érzi a lakosság.  Hiába írjuk, hogy a városi fákat ne irtsák ki, nem foglalkoznak vele - csak hogy egy másik példát említsek - írta F. Ágnes.

A fenti levél a Kelet V@rosvita fórumára jött, kérjük, írják meg Önök is a [email protected] címre, hogy Önöket hol csapják/csapták be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában