Helyi közélet

2010.09.07. 09:14

Augusztusban is a hogyanokra kerestük a választ

<p>Érdekes kocsmatrükköket mutattunk be Önöknek augusztusban is. Nézze meg a legjobbakat!</p>

Kattintson a képekre, és nézze meg a legjobb trükköket!


Egy agytornász rajzos trükk!

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű a megoldása mai hogyan videónknak, amelyben a feladatunk az, hogy úgy kell egy pötty köré karikát rajzolnunk, hogy közben nem emelhetjük el a toll hegyét a papírról. Ugye elsőre ez nem is olyan egyszerű?


Íme a leglátványosabb mentalista trükk!

Mai hogyan videónkban egy olyan trükköt mutatunk be önöknek, amit a mentalisták maguk is gyakorta alkalmaznak. No, de mi az amivel akár maga Uri Geller is villoghatna és hogyan működik? Videónkból Ön is megtudhatja!


Hogyan emeljünk két poharat egy lufival?

Mai hogyan videónk egy klasszikus kocsmai trükk, amelyben arra keressük a választ, miként emelhető fel két pohár egyetlen lufival. Ön szerint hogyan? Videónkból megtudhatja!


Fej vagy írás-hogyan fogadhatunk biztosra?

Valószínűleg a legősibb módszerét mutatjuk be a fogadásoknak, hiszen rengeteg vitás helyzetet vagy fogadást oldottak már meg a világon pénzfeldobással. Igen ám, de mint minden, ez is roppant egyszerűen manipulálható. Hogyan? Ezt mutatjuk be Önöknek mai „hogyan” videónkban!


Pofátlan trükk a névjegykártyával!

Mai „hogyan” videónk a kocsmai trükkök közé sorolható, amelyben mindössze annyi a feladatunk, hogy valamilyen módon az üvegbe juttassunk egy érmét úgy, hogy annak száját egy névjegykártya fedi. Kézzel tapogatás, fújás kizárva! No, de akkor mégis hogyan?


Még több videó:


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában