Helyi közélet

2010.09.29. 16:39

Csütörtökön még lehet jelentkezni

<p>Nyírbátor - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság felhívást tesz közzé a Rendészeti Igazgatóság Határrendészeti Szolgálata nyírbátori Őrzött Szállásának állományába tervezett fegyveres biztonsági őr munkakörök betöltésére.</p>

A munkakör tartalma: A nyírbátori Őrzött Szálláshelyen fogva tartottak napirendjének felügyelete, zárkák ellenőrzése, részvétel külső őrzésben, hatósági ügyintézéshez történő kísérések végrehajtásában.

A jelentkezés feltételei:
- érettségi bizonyítvány vagy szakmunkás bizonyítvány,
- magyar állampolgárság,
- büntetlen előélet

A jelentkezés tartalmazza:
• a jelentkező nevét, személyi adatait, elérhetőségét, (e-mail címét, telefonszámát a gyors kiértesíthetőség érdekében),
• a végzettségét igazoló okmányok másolatát,
• részletes önéletrajzot, mely térjen ki az előző munkahelyek nevére és az ott eltöltött munkaviszony időtartamára.

Előnyt jelent:
- a személy és vagyonőr vagy biztonsági őr OKJ-s szakképesítés, érvényes vagyonőr igazolvány, biztonsági, rendvédelmi vagy katonai szakterületen szerzett tapasztalat, idegen nyelvismeret.

Besorolás és illetmény: a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) alapján + pótlékok.

A felvételi eljárás során
• egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálaton való részvétel, valamint alkalmas minősítés szükséges. Az egészségügyi alkalmasság elbírálásához szükséges 1 évnél nem régebbi tüdőszűrő és urológiai, illetve nők esetében 3 hónapnál nem régebbi citológiai vizsgálat eredménye, továbbá
• hatósági bizonyítvány (postán igényelhető sárga jelű boríték) későbbi megkérése.

Az alkalmasság elbírálását követően a jelentkezőnek részt kell venni a 27/1998. (VI.10.) BM rendelet IX. fejezetében meghatározott képzésen és azt követően a meghatározott vizsgakövetelményeknek eleget kell tenni. A munkakör ellátása során a folyamatos továbbképzésben való részvétel és a munkakör betöltéséhez szükséges alkalmasság fenntartása a hatályos jogszabályok alapján kötelező.

Jelentkezés benyújtásának határideje: 2010. szeptember 30.


A jelentkezés benyújtásának helye: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat (4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2.)

A jelentkezéssel, valamint a foglalkoztatás feltételeivel kapcsolatban érdeklődni lehet a (42) 524-600  telefonszám 3011-es mellékén és a (42) 524-625telefonszámon.

A jelentkezés elbírálásáról, a felvételi eljárással kapcsolatos további teendőkről telefonon,  ill. e-mailben értesítjük a jelentkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában