Helyi közélet

2010.09.24. 14:22

Halálos baleset a 36-os főúton

<p>Nyíregyháza-Jánosbokor - Halálos közúti baleset miatt zárták le a forgalom elől a 36-os főutat Jánosbokornál pénteken kora délután.</p>

A helyszíni információ szerint egy VW tartott a 36-os főúton Nyíregyháza felől Tiszavasvári irányába. A 45-ös km szelvénynél Jánosbokorban egy 74 éves helyi férfi az úttest egyik oldaláról akart átmenni a másik oldalba, miután kiszedte az út menti posta dobozból a küldeményét. Az érkező autó vezetője látta, hogy a férfi megáll, majd mintha visszaindult volna a dobozhoz, amikor fékezés és oldalra kormányzás közben elütötte őt.

Letépte a nadrágját a gyalogosról az autó

Az autó több tucat méterrel később állt meg, ledobta a testet, ami beszakította a szélvédőt, a férfi nadrágjának egyik szára beakadt az autó orrába és letépte azt. Az idős emberen a mentők nem tudtak segíteni, sérülésibe a helyszínen belehalt. A rendőrség lezárta az utat, a forgalmat mellékúton terelik. A tragédia körülményeit igazságügyi műszaki szakértő bevonásával vizsgálják. Az anyagi kár is több százezer forint lehet.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában