Helyi közélet

2010.09.03. 07:32

Új helyszínen a Sose halunk meg

<p>Az előzetes tervekkel ellentétben nem a Kincsem Parkban, hanem a budapesti Körcsarnokban rendezik meg a Sose halunk meg című musical országjáró turnéjának első előadását.</p>

Rácz László producer elmondta, az időpont - szeptember 4., szombat 20.30 - változatlan, és a jegyek érvényesek maradtak. Hozzátette, a szerda esti próbát az orkán erejű szél miatt nem tudták megtartani, és az időjárás károkat okozott a Kincsem parkbeli helyszínen- Emiatt és a hétvégére vonatkozó, rossz előrejelzések miatt döntöttek úgy, hogy inkább fedett helyszínen, a Körcsarnokban rendezik meg a budapesti előadást. A mai próbát már itt tartották meg.

A Sose halunk meg című musical szeptember 4-én indul országjáró turnéra – összesen 13 városban mutatják be a nagysikerű filmből készült darabot. A főbb szerepekben olyan elismert színészek lépnek színpadra, mint például Koltai Róbert, Hernádi Judit, Esztergályos Cecília, Oberfrank Pál és Makrai Pál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában